dinsdag 13 augustus 2013

Plofwolf, -schaap & -mens

-Uneingeschränkt der natürlichen Wolf-Dynamik ausgesetzt-
Deze mooie Naturphilosofie las ik onlangs met een behulpzame verrekijker op een Schild te Rügen. Ook op dit terrein zijn de Österburen de kluit Hollandse kleinzielige plofkippige predatoren zonder kop weer eens ver voorbij gestreefd. Wat is er gebeurd? Een Duitse wolf heeft het gewaagd illegaal, zonder de juiste papieren en de juiste instanties te verwittigen, de imaginaire staatsgrens tussen Nederland en Duitsland over te steken, om zich te gaan laven aan onze laaglandse plof-schapen, -bevers, -kippen, en -zwijnen. De wolf was eigenlijk ook allang uitgeroeid in (West)Duitsland en omdat, vanwege het niet-imaginaire ijzeren gordijn ter bescherming tegen ongeoorloofde oostwaarts gerichte imperialistische gersnoverschrijdingen, Oostblokkers maar zeer beperkt westwaarts konden abreizen, werd de wolf ernstig gehinderd in zijn rechtmatige pogingen om zich terug te roeien in het westlandse eko-milieu.  Met het abbauen der Eiserner Vorhang vanaf 1990 konden opeens wel weer vrijelijk vriezen naar rügen en wolven naar luttelgeesteren.
Bravo Jelle, driewerf bravo (pdf, moeilijk!) voor de Oudnederlandse duidelijke uitleg van het eco-miliieu te Luttelgeest: kleinzielig. Hier de bijbehorende weekdier-foto (pdf) van dit heerlijke stukje.
Ik moet bekennen, Jelle, dat ik mij ook heb bezondigd aan vage en bibberende fotootjes van wolven. Maar de schuld daarvoor komt geheel op het conto van de inheemse Djurgården met een wel heel erg natuurlijke schuilboshabitat voor het wolvenroedel.

Na de vondst in Kleinzielig bleek het erg moeilijk om te bepalen of De Wolf nu een Canis lupus was of een (wolfs)hond. Dat komt omdat eigenlijk alle honden plof-wolven zijn. 
De plof-wolf (Canis lupus familiaris) is pas geschat 20.000 jaar oud en verkreeg zijn grote variatie door menselijke opgefokte opploffende onnatuurlijke kunstmatige selectie.
Er zijn daardoor inmiddels honderden plof-wolf-rassen bijeen gefokt, hoe kaler, en kreupeler en lelijker, hoe liever en destebeter voor het menselijk Ego(isme).


Ik heb nog een vriendin, die zit bij Elsevier, en die heeft het ook helemaal begrepen: Nederland heeft geen natuur (meer). Nederland is een overgereguleerde Djurgården uitsluitend ingericht voor opvang en vermaak van afzichtelijk lelijke, boomkreupele en vachtkale plofprimaten. De Plofvaarderplassen is daarbinnen slechts een buitengroot omheind hertenkamp, waar niet mag worden gevoederd en de dieren keihard een onnatuurlijke hongerkampdood sterven.
En de Partij voor de PlofDieren: Driewerf Bravo, Beschamend Plof66 beklemtoont unverfroren haar eco&natuurloze plof'roots in randstadbetondorp.

Ondertussen wordt alles uitgezocht van deze arme zielige echte boze natuurWolf, de chemische opbouw van haar tandglazuur, C14 distributie, DNA-profiel matching. We weten nu dat zij afkomstig is uit de wolfvriendelijke Karpaten.
Voedsel: prooidieren! liefst zachtmalse plof-prooien zoals plofhertenkampherten en plofreeën; per dag 4 tot 5 kg vers plofvlees! van 'onze' Nutsdieren zoals de Plof-Moeflon: het wolschaap. En zoals van de kostbare geherintroduceerde plof-bevers uit de inheemse Weerrib-Djurgårdens.
Zo lees je decenia niets over de wolf en zo struikel je dagelijks over een vakantie-wolfdrama in de komkommertuinen van Luttelgeest.
Bijvoorbeeld in Trouw laatst nog een verhaaltje over een wolvenroedel van D + 66 stuks:
Bijbehorende tekst: Smokkelwaar:

Chinese douane vindt wolvenhuiden.
Op het vliegveld van Peking controleren medewerkers van het Douane Inspectiecentrum een bijzondere vondst. Zij onderschepten in juli 645 wolvenhuiden die verstopt zaten in dertig zakken, onder bontstukjes.
Een bedrijf uit Peking zou de partij uit Griekenland gesmokkeld te hebben. Het is de grootste vangst in tien jaar tijd. Het is niet duidelijk waar de wolven gedood zijn.

De arrogante misselijkmakende gedegenereerde nepapige plofprimaten wilden kennelijk hun kaallelijke niets-om-het-plof-lijf bedekken met een mooie eko-natuurvacht. Schande! Plof-primaten dienen zich bij hun plof-leest te houden: plof-kippen-tooi en -moeflons en omhullingen van schamelen plof-wollen schaapkleren uit plof-tuinen en plof-megastellen.
Om het weer goed te maken met de natuur worden bij deze 66 maal D66 plof-primapen wolfvrij verklaard en 'Uneingeschränkt der natürlichen Wolf-Dynamik ausgesetzt' om in porties van 4 a 5 kg moddervet plof-vleesch uiteen te worden gereten als feestelijk hoofdmaal & primaire plof-voedselbron ten dienste van het nobele doel van het volledige herstel van de ekoroedelkolonies tot diep achterin in de Randstad. Bijkomstig voordeel: met het wegvallen van de bescherming door de plof-primapen zullen ook hun plof-dieren binnen de kortste keren door de natuur rauw worden verzwolven.
PS plof-moeflon slachten voor een voetbalwedstrijd, geen probleem hoor, doe er nog een batterij plof-kippen bij zou ik zo zeggen, maar van de wolf blijven jullie met de poten af!

E.e.a. zal muzikaal worden omlijst door Joe 'Wolf' Walsh

en Cry 'A-Ha' Wolf.

11 opmerkingen:

  1. Wanneer heb je dit er nou opgezet? heb ik dit al die weken niet gezien of zit je me weer voor't lapje te houden pp
    ff leze nu pp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah..detective Vriesze ziet het al, een link van gisteren, dus met de datum is wederom geknoeid pp
    Tja.. natuur..ik las gisteren nog over een kind dat dacht dat er blokjes ribbelbiet zouden groeien in het nieuwe volkstuintje.
    Zolang die wolf maar weg blijft van mijn knijntjes.. pp

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha detectvriesze, 10 punten hoor, maar ik zoek nu wat anders.

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Die zijn d'er niet geloof ik, wel in het beLEVENSpark van de toekomst in 2015. In 2055 wordt heel Drenthe een beLEVENSpark en lopen er wolven streng gereguleerd vrij rond over de ijzige toendra van het Doldersummerveld.

      Verwijderen
  4. 'streng geruguleerd vrij' we zullen de hekken reeds plaatsen?! pp

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee geen hekken, dat is ouderwets en onveilig: brede sloten en natuurlijke barrières en wandelloopbruggen voor de plof-primapen.

      Verwijderen
  5. Reacties
    1. ja de engerds hebben het bij voorkeur voorzien op sprookjesdieren zoals de zeven geitjes, de drie biggetjes en de (groot)moeders van Roodkapje en Myrthe..pp

      Verwijderen
    2. hahaha
      Ik sta mijn vrouwtje; heb laatst nog een heuse Wolf in Schaapskleren verslagen! Oke, virtueel, maar toch! Die 'lelijkerd' zie ik niet meer! pp

      Verwijderen
  6. dus als je in het enge bos gaat wandelen, altijd lappie mee, zodat je virtueel kunt battlen met de lelijkerd in wolfkleren.

    BeantwoordenVerwijderen